Have a feature request or suggestion? Post your idea here!

Post

2 followers Follow
0
Avatar

[CLOSED] HID does not work ? And a lot of latency in Timecode CDJ2000

Hi just bought serato.

Wen I set it up. Every time I wanna cue with the platter in scratch mode. The track runs out of position.

Check out my movie

https://www.facebook.com/photo.php?v=406457112700758

In HID mode CDJ can't start my tracks . I can se my tracks on my CDJ , I can select them but do not play.

Btw tell me if you can see my video then I load up a new one in Facebook with my settings and HID problem

 

DJ Meks

Post is closed for comments.

7 comments

0
Avatar

Ah oky. HID works ! . Now my time code. Can you see the video? 

 

DJ Meks 0 votes
Comment actions Permalink
0
Avatar

it looks like it is moving after to stop, so drifting a little, go into the serato setup and lower the threshold a little, drop it like halfway or a little more then that to the right

BriChi 0 votes
Comment actions Permalink
0
Avatar

Uhu I tried this. Is a lithe less drifting but still to much. Also when I put it more to the right the platter loses response :s

DJ Meks 0 votes
Comment actions Permalink
0
Avatar

yeah not sure what to tell ya at this point, i know the drifting after stop has always been a problem but most people use REL mode with timecode so jumping the timecode up a couple of seconds avoids your issue. I couldn't imaging using ABS mode personally

BriChi 0 votes
Comment actions Permalink
0
Avatar

Check out new video . You can see if I drastically increase the threshold the platter response drops drastically.

So serato does not respond to slow platter movement . with makes it also difficult setting a cue point. If I put it in the middle . It does not respond to slow movements and there is somme latency.

https://www.facebook.com/video/video.php?v=407045602641909&saved

Is this normal ? 

DJ Meks 0 votes
Comment actions Permalink