Have a feature request or suggestion? Post your idea here!

Post

2 followers Follow
0
Avatar

XDJ 700 library not responding

Hi. 

A few months ago, I bought a pair of xdj 700s. Once home, I followed the instructions to use the computer as a library via switches and ethernet cables. For two months everything worked correctly without problems. For a couple of weeks instead, it doesn't work anymore. Sometimes the LINK icon does not appear. Instead, when it appears, it only shows the master channel. While in xdj, the writing "library not respondig" appears. Attached I put the photos, if someone can help me I would be really grateful. I'm going crazy, I've tried them all. I changed switches I have changed routers I changed cables I have uninstalled and reinstalled rekordbox a lot of times. But none of this worked

 

 

Unknown User

Please sign in to leave a comment.

3 comments

0
Avatar

The majority of these link issues are due to the computer having something blocking the network traffic. Typically it's a firewall, network service (eg. a share / server), or even a virus / malware blocking it. Please check the networking tips here first.

Pulse 0 votes
Comment actions Permalink
0
Avatar

Hi, thanks for the reply. I have disabled all firewall, my MB dot have a wifi card or bluethoot card. i run an antivurus and my pc is clean. Is very very strange. DAMN.

Unknown User 0 votes
Comment actions Permalink
0
Avatar

If someone has the same problem, try to disinstall any software for remote desktop. Now work again.

Unknown User 0 votes
Comment actions Permalink