Have a feature request or suggestion? Post your idea here!

Publicación

2 seguidores Seguir
0
Avatar

Problem with DJ Link with CDJ900 on 2.0.1

I have just reinstalled my main pc so installed the latest version of rekordbox, I cannot get the decks to properly connect to it though.

i have read through a lot of the forums before posting this to make sure I was not doing anything stupid.

I have two NICs on the PC one which is my normal network and the other a dedicated one for the Pioneer Decks. I am using a 5-port TP Link Gigabit Switch (TL-SG1005D) I have also tried a 16 port Netgear Router which was even less successful!

on the rekordbox NIC the Firewall is turned off, File and Printer Sharing turned off, QOS turned off

**

When I start rekordbox it finds both decks but if you drag a file to them (which play fine in rekordbox) the deck icon just flashes and nothing happens.**

*Any ideas? *

*thanks Toby

*

*answers below : also attached logs :)

*

0) Have you read the "READ ME FIRST" thread in its entirety before posting: YES

1) Operating System: WIndows 7

2) OS Type: 64bit

3) Rekordbox version: 2.0.1

4) Using LINK: Yes

** 4a) LINK Connection method*: 5-port TP Link Gigabit Switch (TL-SG1005D)

*
4b) Using with CDJs*: Yes 2 x CDJ 900

**5) Hard drive / Flash drive / SD card file system
: NTFS

*
5a) Does the device have multiple partitions*: Yes

*
5b) If it's a flash drive, is it a U3 device*: No

*
5c) With what utility did you format the device*: Windows

**6) Have you scanned your files for errors
: Yes

**7) Have you scanned your drive for errors
: Yes

**8) Is Rekordbox crashing at all
: No

*
8a) If crashing, is it resulting in*: No

*
8b) If not crashing, are there any error messages*: No

**9) Are you able to repeat / reproduce the problem
: Yes

*
9a) If yes, can you do it consistently*: Yes

**10) Any other notes regarding your setup only
:

**Provide as much detail of the issue here
*:

toby

La publicación no admite más comentarios.

5 comentarios

0
Avatar

I've had a similar issue which ended with the link icon not showing at all. My solution, though not for everyone, was to do a fresh install of win7 and RB.. Luckily for me I have a laptop purely for my music but I realise for a general machine it's not ideal. I have to say though that RB now runs like a dream

Si BooGie 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

Hi,

Only just saw your reply, yes I was running AVG but have tried disabling it and it still does not work, I have just installed the latest version of rekordbox and tried again,

when i drag a tune to either deck, the deck icon flashes a couple of times and thats it.

Is it possible to download rekordbox 1.6??

toby 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

after a reboot it all seems to be working, so the latest version of rekordbox (2.0.2) seems to have fixed it.

 

cheers anyway!

toby 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

Ok good stuff, thanks for reporting back. I'm going to close this ticket then.

Gavin 0 votos
Acciones de comentarios Permalink