Have a feature request or suggestion? Post your idea here!

Publicación

3 seguidores Seguir
0
Avatar

Pro DJ link issue

I have 2*cdj2000nexus and 1djm900nexus connected through one netgear prosafe gs105. It have been working quite well for a long time.

But now it has started to loose the link (and obviously making a emergency loop when playing from usb on other player). This happens for no reason and quite often. I have tried with different switch and other cables but no success.

HELP! :'( ... feel i have way to expensive equipment and have it faulty.

Jonas Östberg

Iniciar sesión para dejar un comentario.

14 comentarios

0
Avatar

try and see if you loose link between the players by using a single cable. E.g. Plyer 1 <--> player 2 and leave the switch alone.

Also be aware that the network cables need to be pushed in and have to click. The plastic clip needs to be there to prevent pulling out cables.

Roeland Jansen 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

Yeah, I will try using only cable between player 1 and 2, thx for the tip. But I still need to be able to connect to the djm900 (I also have one RMX-1000 that i need quantize for) and I also use a computer with rekordbox for grabbing songs that are not on my USB.

Also at latest firmware on both players.

Im always making shure the cables are all the way in so that is not the problem here.

Jonas Östberg 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

I can understand it -- it's not the solution but to rule out your players -- e.g. trouble shooting.

 

Roeland Jansen 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

lot of emergency loop issues with link here....

Mateusz Kasprzak 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

Mateusz ... what's your setup?

I have a setup with link and so far no disconnectes/loops etc.

 

It's a CDJ/DJM900NXS setup with a multiport switch here.

Roeland Jansen 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

I have tried connecting both players with only lan-cable between them and that seems to work out just fine. Played 3 hours without any emergency loops.

Jonas Östberg 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

Emergency loop (B1B1) is what i get when having a switch connected for approximately 1 hour

Jonas Östberg 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

maybe its the compability with switches?

Mateusz Kasprzak 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

Actually i tried with a router now and it has been on now for 12 hours running without any emergency loops. Seems to have done the work actually. Shall keep on testing thou..

Jonas Östberg 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

 

compatibility with swithes... ?

maybe Pioneer can enlighten here what they did wrong if an COTS switch would not work..?

(Also, it would be handy if the manual would say "network swtch" instead of "switching hub").

 

HOpefully it keeps working Jonas.

 

Roeland Jansen 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

These are the network switches i have been using (and router)

Netgear ProSafe GS105 

Worked fine for 5-6 months and then suddendly the emergency loops came.

Netgear ProSafe GS724Tv3

Worked for 2-3 hours in the beginning and then the emergency loops came here to.

Netgear WGT624v3 (router)

Just began to use this but no error so far.

Jonas Östberg 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

sry for the big text there :) some copy/paste error ;P..

Jonas Östberg 0 votos
Acciones de comentarios Permalink
0
Avatar

The same period with my but its only when connected to the PC and played via PC

Mateusz Kasprzak 0 votos
Acciones de comentarios Permalink