@Spdamf > PC or Mac?
I'm trying to get Traktor 2 setup on my CDJ 850's, however both decks play out of the same channel and I can't figure out how to separate the output into channel 1 and channel 2. Anyone have any tips?
Post is closed for comments.
21 comments
Mac.
@Spdamf > Ok, you'll need to download the CDJ Aggregator for Mac, its available here: http://www.pioneer.eu/eur/support/software/CDJ-850/index.html
Once you have this setup, you'll be able to adjust your audio settings within Traktor to create 'two' channels i.e. one for each CDJ.
The same problem only on the PC once all the drivers installed. Can not do the correct procedure for installing the drivers?
@FlomMaster > If you are having separate issues, please start your own thread.
προσπαθω να παιξω με το τρακτορ και τα 850 εχω περασει ολεσ τισ ρυθμισεισ και εκει που παιζω ξαφνικα κοβεται ο ηχοσ!! helpp
Αύξηση της μνήμης USB κάρτα ήχου της Pioneer 850
Πως γίνεται αυτό;;;
Έχετε εγκαταστήσει τον οδηγό, η Pioneer (ASIO); Έναρξη> Προγραμμς> Pioneer> Pioneer CDJ Βοηθητικό εγκαταστάσεις ASIO
Έχω XP, παλιά μονού πυρήνα φορητό υπολογιστή, το buffer γίνεται κάπου το 1500 όλα λειτουργούν σωστά
Εγώ έχω i5 windows 7 to buffer να το πειραξω κ να το πάω στα 1500 ;;
Είτε έρχεστε για τα Traktor Ρυθμίσεις ήχου και επιλέγουν τον τόπο της Pioneer ASIO
Συσκευή ήχου 44 100 και πατήστε ένα κουμπί και Latency utelita εμφανίζεται στην Pioneer και επίσης αυξάνει το buffer.
Thank you flomaster
Πήγα το buffer γύρω στα 500 κ μου έκανε πάλι μια διακοπή σε 5 ωρες προγραμμα τι να κάνω;;
κάνουν το buffer περισσότερο, περίπου 600 - 700. Το πλάτος της μνήμης επηρεάζει την ταχύτητα της γραμμής εκτόξευσης. Βάλτε 1024 και να το δοκιμάσετε. Νομίζω ότι η καθυστέρηση στην έναρξη της δεν είναι σημαντική και νομίζω ότι ο ήχος θα πάψει να χαθεί
Εάν δεν μπορείτε να προσπαθήσετε να επανεγκαταστήσετε TRAKTOR. Ίσως βάλετε ένα στραβό. Και εγκαθιστά όλα τα διαχειριστή.
Ανέβασα την μνήμη στα 640 περίπου και λειτουργεί . Όλα καλά. Ευχαριστώ
You're welcome. Good luck !
No Hid for Cdj 850 and Traktor???
@markoerregger > Thats up to Native.